"Wie kan ik benaderen voor ervaren vrachtwagenchauffeurs!"

"Wil jij werken als buschauffeur? "

"Ik heb altijd al een vrachtwagen willen besturen."

"Word jij onze nieuwe chauffeur?"

Allroad Logistics

1 + 1 = 3

Vanaf 1 januari 2015 hebben Kempen Transport Service en Allroad hun krachten gebundeld en gaan zij samen verder als Allroad Logistics BV. De logistieke ervaring en kennis van Kempen Transport Service, gecombineerd met het organisatievermogen en het netwerk van Allroad bieden het nieuwe Allroad Logistics de mogelijkheid om snel en effectief nieuwe logistieke projecten te realiseren.

Uitbreiding dienstverlening

Voor Allroad betekent dit een uitbreiding van haar dienstverlening, naast het beschikbaar stellen van personeel en het realiseren van projecten op personeelsgebied kunnen we nu ook logistieke projecten aannemen en uitvoeren vanuit eigen vestigingen met eigen personeel en materieel.

Slagkracht

Allroad Logistics is nu in staat om een nog betere dienstverlening te bieden aan de bestaande opdrachtgevers van Kempen Transport Service. Met behoud van kwaliteit, maar met uitbreiding van organisatievermogen, vestigingen, materiaal en personeel heeft de nieuw organisatie de slagkracht om in een zeer hoog tempo nieuwe opdrachten te realiseren.  

Subcontractor

Zo is Allroad Logistics inmiddels actief als subcontractor voor TNT Express. Voor deze opdrachtgever verzorgen wij de complete dienstverlening in de regio's Limburg, Friesland en Haaglanden. In Limburg doen wij dit vanuit een eigen vestiging in Echt en in de regio Haaglanden vanuit onze eigen vestiging in Delft. De regio Friesland wordt vooralsnog verzorgd vanuit het Main Depot van TNT in Zwolle.
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Alle vacatures
Contact
Allroad
Stratumsedijk 26 
5611 ND Eindhoven
T 040 - 555 55 55
E info@allroad.nl
KvK nummer 17235279