"Wie kan ik benaderen voor ervaren vrachtwagenchauffeurs!"

"Wil jij werken als buschauffeur? "

"Ik heb altijd al een vrachtwagen willen besturen."

"Word jij onze nieuwe chauffeur?"

Snel zoeken

Allroad: Dienstverlening in Transport en Logistiek

 

Allroad Logistics

Allroad Logistics Naast het beschikbaar stellen van personeel in de logistieke sector kan Allroad nu ook complete logistieke projecten aannemen en realiseren. Allroad beschikt inmiddels over een uitgebreid wagenpark van ca. 100 voertuigen, van caddy's tot trailer-opleggers en is actief vanuit eigen vestigingen in Eindhoven, Veldhoven, Echt en Den Haag. 

Allroad Evenementen

Allroad Evenementen richt zich onder de naam Black Wheels BV op de organisatie van allerlei evenementen voor bedrijven en particulieren op het verkeers- en evenemententerrein van Allroad in Weert.

 

Allroad Sectorpool Transport en Logistiek

Allroad Sectorpool Transport en logistiek BV is een arbeidspool met multifunctionele medewerkers die inzetbaar zijn als buschauffeur, vrachtwagenchauffeur, distributiechauffeur, magazijnmedewerker, planner en gerelateerde functies binnen de sector Transport en Logistiek. Onze medewerkers zijn zeer flexibel inzetbaar voor onze opdrachtgevers in de regio' s Haaglanden, Rotterdam, Utrecht, Noord-Brabant, Limburg en Friesland.

Allroad Uitzendbureau

Allroad Uitzendbureau BV is een bureau in de logistieke sector. Wij realiseren projecten in het vracht- en personenvervoer. Dit doen wij met name door het werven, opleiden en beschikbaar stellen van goed gekwalificeerd personeel.

 

Allroad Opleidingen

Allroad Opleidingen heeft met Rijschool Dekker BV de expertise in huis om zelf alle rijopleidingen te verzorgen. Zowel voor de particuliere auto- en motorrijopleidingen, als ook voor de beroepsopleidingen BE / C / CE / D / DE. Voor de verplichte nascholing voor Code 95 heeft zij met een aantal partners Stay-Skilled ontwikkeld. Stay-Skilled is een uniek concept dat de opdrachtgevers compleet ontzorgt en voor de deelnemers niet alleen leerzaam, maar ook leuk is. 

 

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
InschrijvenWachtwoord vergeten?
Alle vacatures
Contact
Allroad
Stratumsedijk 26 
5611 ND Eindhoven
T 040 - 555 55 55
E info@allroad.nl
KvK nummer 17235279