"Wie kan ik benaderen voor ervaren vrachtwagenchauffeurs!"

"Wil jij werken als buschauffeur? "

"Ik heb altijd al een vrachtwagen willen besturen."

"Word jij onze nieuwe chauffeur?"

Allroad Uitzendbureau

Allroad Uitzendbureau - voor rij-instructeurs, bus- en vrachtwagenchauffeurs

Allroad Uitzendbureau richt zich op de logistieke sector. Wij realiseren projecten in het vracht- en personenvervoer. Dit doen wij door het werven, opleiden en beschikbaar stellen van goed gekwalificeerd personeel.

Zo ondersteunen wij Hermes en Connexxion door het werven, opleiden en uitzenden/detacheren van buschauffeurs in heel Nederland en zijn we zeer actief met het opleiden van nieuwe vrachtwagenchauffeurs voor onze Allroad Sectorpool Transport en Logistiek. Deze vrachtwagenchauffeurs zijn zeer flexibel inzetbaar voor onze opdrachtgevers in de regio's Rotterdam, Utrecht, Noord-Brabant en Limburg.

De bus- en vrachtwagenchauffeur worden opgeleid door onze eigen Rijschool Dekker . Een deel van het opleidingstraject vindt plaats op ons eigen Verkeers- en Evenemententerrein Black Wheels in Weert. Naast de opleidingsgerichte activiteiten zoals de Toets Besloten Terrein C/D, nascholings- en anti-slipcursussen is dit terrein ook zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en complete chauffeursdagen.

Werken als vrachtwagenchauffeur

Vrachtwagenchauffeur is een zeer veelzijdige en verantwoordelijke functie. Naast het tijdig en veilig afleveren van je lading ben je verantwoordelijke voor het laden en lossen en de administratieve afhandeling. Vaak maak je ook lange dagen. Verder ben je het visitekaartje van de leverancier. Representativiteit, sociale - en communicatieve vaardigheden zijn daarom van groot  belang.

Om als vrachtwagenchauffeur te mogen werken heb je een vakbekwaamheidsdiploma en het Nederlands C (E) rijbewijs. Bekijk onze vacatures vrachtwagenchauffeur.

Werken als buschauffeur

Buschauffeur is een mooi en afwisselend beroep! Als buschauffeur heb je een verantwoordelijke baan. Je rijdt in een groot voertuig vol met mensen volgens een vastgesteld dienstschema. Daarnaast voer je ook administratieve taken uit en los je mogelijke problemen op. Je bent het visitekaartje van het vervoersbedrijf waarvoor je werkt.

Om als buschauffeur te mogen werken heb je een vakbekwaamheidssdiploma en het Nederlands D rijbewijs. Allroad Projecten BV heeft zowel mogelijkheden voor bevoegde buschauffeurs als voor kandidaten die hiervoor opgeleid willen worden. Beiden zowel fulltime als parttime. Bekijk onze vacatures buschauffeur.

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Alle vacatures
Contact
Allroad
Stratumsedijk 26 
5611 ND Eindhoven
T 040 - 555 55 55
E info@allroad.nl
KvK nummer 17235279