"Wie kan ik benaderen voor ervaren vrachtwagenchauffeurs!"

"Wil jij werken als buschauffeur? "

"Ik heb altijd al een vrachtwagen willen besturen."

"Word jij onze nieuwe chauffeur?"

Allroad Sectorpool Transport en Logistiek

Allroad Sectorpool Transport en Logistiek

De Allroad Sectorpool Transport en Logistiek is een arbeidspool met multifunctionele medewerkers die inzetbaar zijn als buschauffeur, vrachtwagenchauffeur, taxichauffeur, rij-instructeur, medewerker toezicht en veiligheid en gerelateerde functies binnen de sector Transport en Logistiek.

Personeel voor Transport en Logistiek

Met deze sectorpool wil Allroad haar opdrachtgevers in de sector Transport en Logistiek ondersteunen door het beschikbaar stellen van zeer flexibele chauffeurs. Door een uitgebreide selectie en continue bijscholing van deze chauffeurs zullen zij gedurende meerdere jaren werkzaam zijn in onze Sectorpool Transport en Logistiek. Hierdoor kunnen de opdrachtgevers regelmatig terugvallen op dezelfde chauffeurs met ervaring in hun bedrijf.

Zie ook: Personeel voor Transport en Logistiek 

Banen in Transport en Logistiek

De medewerkers van deze Sectorpool Transport en Logistiek krijgen veel verantwoordelijkheid, zowel voor materieel, goederen als passagiers. De persoonlijkheid van de medewerker is daarom van groot belang. Allroad selecteert hierbij op eigenschappen als flexibiliteit, representativiteit, betrokkenheid, loyaliteit, zelfstandigheid, klantvriendelijkheid en sociale vaardigheden. 

Opleiding binnen Sectorpool Transport en Logistiek

Medewerkers van onze sectorpool hebben minimaal een opleiding of ervaring in één van de vakgebieden waarin de Sectorpool Transport en Logistiek actief is. Tijdens hun werkzaamheden worden zij continu bijgeschoold totdat ze allround inzetbaar zijn. Allroad werkt hierbij samen met Rijschool Dekker en het Summa College. De opleidingen worden gegeven in de vorm van BBL-opleidingen.

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Alle vacatures
Contact
Allroad
Stratumsedijk 26 
5611 ND Eindhoven
T 040 - 555 55 55
E info@allroad.nl
KvK nummer 17235279